Platsbaserade kampanjer med CLOSE BEACON

CLOSE BEACON är tack vare sin låga strömförbrukning och höga batterikapacitet lämplig för långa användningsperioder. CLOSE Beacon är utrustad med en hög prestandaantenn för att uppnå lång räckvidd, upp till hela 70 meter. Dessa egenskaper möjliggör obegränsade användningsområden; digitala magasin, personifierade kampanjer, vägbeskrivningar osv.

Close Payment

 
  CLOSE Payment möjliggör "hands free" och kontaktlösa betalningar,
på så sätt slipper användaren ange och avslöja sin betalkortskod.  

Nå alla med enkel installation


Beacon retail känner av mottagaren på bara ett par centimeter och gör det enkelt för företagen att nå ut med den information eller de kampanjer man önskar. Allt från små pubar i London till stora butikskedjor i New York använder sig idag av den här tekniken, och mer är att vänta. Så länge kunden har företagets app och bluetooth påslaget går det snabbt och enkelt att nå ut med den önskade informationen. Både Apple (iBeacon) och Andriod har appar för detta. Det är även enkelt att installera eller placera ut CLOSE BEACON på önskad plats tack vare sin dubbelhäftande tejp på baksidan.

Förbättrra kundupplevelsen med CLOSE Beacon
 
CLOSE Beacon möjliggör en förbättrad butiksupplevelse genom att kunderna får tillgång till produktinformation och specialerbjudanden som skapar en smidigare och trevligare kundupplevelse.
 
Svensk kundsupport


Effektivisera era kampanjer och nå ut till fler – lägg er beställning idag. Som erfaren beacon utvecklare och med svensk kundsupport erbjuder vi en lika hög service som säkerhet på våra produkter.